*PENTHOUSE*-Zagreb (Trešnjevka), 260.00 m2 + 160 m2 terasa

720 000,00 €

U usporedbu

 
Više informacija

Luksuzni penthouse koji se proteže preko cijele zgrade, 420 m2, s terasom oko cijelog stana, 160 m2 nalazi se na Trešnjevci, u Bisačkoj ulici, koja izlazi na Trakoščansku ulicu. Potpuna privatnost - nema susjeda na etaži niti susjednih zgrada u blizini. Stan je opremljen visoko kvalitetnom stolarijom i keramikom. Sastoji se od 3 spavaće sobe s tri kupaonice. Glavna spavaća soba (master bedroom) sastoji se od garderobe, prostrane kupaonice (tuš kabina i jacuzzi), radnog dijela, spavaćeg dijela i izlaza na terasu. Ostale spavaće sobe također imaju svoje vlastite kupaonice i izlaske na terasu. Uz navedeno, stan ima ulazni prostor, gostinjski toalet, praonicu rublja, ostavu, dizajnersku kuhinju (Scavollini) s blagovaonicom, odvojen dnevni boravak (50 m2) i zimski vrt u kojem se nalaze soba za opuštanje te još jedna blagovaonica za goste. Na terasi se nalazi veliki jacuzzi. Stan je na zadnjem (6.) katu. Iz lifta se ulazi direktno u stan (lift ima pristup penthouse etaži jedino uz ključ). Terasa obiluje profesionalno osmišljenim i uređenim vrtom koji nudi raznovrsno kontinentalno i mediteransko drveće i bilje te predstavlja idealno mjesto za odmor, uživanje i druženje. Stan ima jako puno svijetlosti obzirom na velike staklene stijene koje omogućuju krasan panoramski pogled na grad u svim smjerovima. Sve rolete su na daljinsko upravljanje. Ukupna kvadratura stana iznosi 420 m2 (260 m2 unutarnjeg prostora i 160 m2 terase). Radi se o jedinstvenom projektu na izuzetnoj lokaciji.
Zgrada je izgrađena 2005. godine a stan je završen 2008. godine. Uz stan je moguce iznajmiti i 2 garažna parkirna mjesta koja su etažirana kao parkirališna mjesta broj 3 i broj 4, koja se nalaze u prizemlju zgrade.

Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR a plative u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja.
Za dogovor termina razgleda te više informacija slobodno nas kontaktirajte na mob: +385 91 545 5025
ili mailom: info@venera-nekretnine.hr,sve oglase možete pogledati na našoj web stranici www.venera-nekretnine.hr

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0