-KUĆA TREŠNJEVKA- 120 m2-PRILIKA-PRODAJA-

120 000,00 €

U usporedbu

 
Više informacija

Prodaje se pola kuće na ulićnoj strani, dvojnog objekta u najpoznatijem i najtraženijem dijelu Trešnjevke tako zvanom Strižićevom naselju. 

Urbanist i arhitekt Zdenko Strižić aplicirao je urbanu matricu stambenog radničkog naselja. Smješteno između dvije postojeće osnovne škole, u neposrednoj blizini Trešnjevačkog trga s tržnicom, naselje Prve hrvatske štedionice postalo je simbol iznimno ugodnog trešnjevaškog obiteljskog života. Projekt naselja Strižić je dovršio 1934. godine osmislivši i tri tipske kuće koje su multipliciranjem stvorile prepoznatljive nizove. Gradnja naselja započela je već 1935. godine paralelno s izgradnjom tramvajske pruge duž Tratinske i Ozaljske ulice, s novim okretištem i spremištem tramvaja na Ljubljanici.

Naselje čine paralelni nizovi kuća s pojasevima zelenila koje čine mali vrtovi ispred i veći zeleni prostori iza kuća. 

Stambena površina je 120 m2. 
Sastoji se od 16 m2 poslovnog prostora sa WC-om (1,5m2) u suterenu, u prizemlju je ulazni hol i predsoblje, kuhinja, mali WC-a i dnevna soba. Dvije spavaće sobe sa balkonom, i kupaonice na 1. katu te još s jednom sobom u potkrovlju. Osim toga tu je još i kotlovnica u suterenu, vrtna drvena kućica, te 1/2 vrta iza kuće i 1/2 vrta na prednjoj strani. U kući je centralno etažno grijanje na plin. Nova Low-e PVC stolarija (Brugmann njemački profili i staklo punjeno argonom). Dnevna soba ima klima uređaj. Priključci na struju, vodu, plin i telefon su u kući. Kuća je na izvrsnoj lokaciji 10 min do placa, 5 min do škole i vrtića, 20 min hoda do kazališta i 20 min do  trga Bana Jelačića. Vlak, tramvaj, trgovine i sportski sadržaji su u neposrednoj blizini. U blizini su i bolnice djećja u Klaićevoj, Vinogradska i Sv. Duh.
Agencijska provizija za kupca je 2%+PDV.
Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR a plative u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja. Za dogovor termina razgleda te više informacija slobodno nas kontaktirajte na mob: 0994445000 ili mailom: info@venera-nekretnine.hr,sve oglase možete pogledati na našoj web stranici www.venera-nekretnine.hr

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0