Poslovni kompleks- Zagreb (Lučko), 1400 m2 (prodaja)

1 280 000,00 €

U usporedbu

 
Više informacija

Lučko, u blizini centra Emmezeta nalazi se kvalitetno građen poslovno / proizvodno / skladišni prostor. Naplatne kućice Lučko udaljene su svega 1 km .
Objekt se sastoji od skladišne hale površine 1.060 m2, visine 7 m, te sa prednje strane troetažnim dijelom objekta u kojem se na prvoj i drugoj etaži nalaze uredi površine cca 113 i 106 m2, a u prizemlju se nalazi izložbeno - prodajni prostor površine 110 m2. Ukupna površina cijelog objekta iznosi cca. 1400 m2/-skladišni prostor cca.1000 m2 + cca. 400 m2 uredsko prodajnog prostora. Objekt je izgrađen 2007. godine kao armirano-betonska konstrukcija i građen je vrlo kvalitetnim materijalima. Zemljište odnosno krug objekta je asfaltirano i ograđeno čeličnom ogradom. Površina zemljišta iznosi 3.000 m2.
Objekt je priključen na sve infrastrukturne priključke (struja, voda, hidrantska mreža, telekomunikacije). Grijanje i topla voda je na plin, a razvod topline aluminijskim radijatorima. Skladišni dio ima troja vrata za utovar i istovar robe koja se otvaraju na daljinsko upravljanje. U objektu i krugu objekta su instalirane nadzorne kamere i protuprovalni alarmi. Objekt posjeduje građevinsku i uporabnu dozvolu. Ispred zgrade nalaze se parkirališna mjesta. Hala i zemljište su i na prodaju, cijena najma po m2 je cca 5€ + PDV, kupnja i prvokup mogući.

Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR a plative u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja. Za dogovor termina razgleda te više informacija slobodno nas kontaktirajte na mob: 091/620-1390 ili mailom: info@venera-nekretnine.hr,sve oglase možete pogledati na našoj web stranici www.venera-nekretnine.hr

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0