Stan: Zagreb (Šalata),PENTHOUSE-BABONIĆEVA- 150.00 m2, novogradnja (prodaja)

504 000,00 €

U usporedbu

 
Više informacija

Prodaje se najekskluzvniji stan u Babonićevoj ulici na Šalati u najmodernijoj zgradi sagrađenoj u 2020. godini ujedno useljivoj u listopadu. Zgrada od ukupno tri stana ( svaki stan je zasebna etaža), izgrađena s najvišim standardima tehnike i kvalitete izgradnje. Visok standard življenja u takozvanom Zagrebačkom "Beverly Hillsu" u kojem su najviši standardi gradnje u Republici Hrvatskoj.

Navedeni stan je na III. ( PENTHOUSE ) katu sa 3 spavaće sobe ( Master badroom s walk-in ormarom i vlastiom kupaonom) , dnevni boravak ( open space od 54m2 ) spojen sa blagovaonom i kuhinjom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu uz duž cijelog stana iz koje se prostire prekrasan pogled na zelenilo i ulicu. Dvije kupaonice sa wc-om i odvojen gostinjski wc. U podrumu zgrade garaža i odvojeno spremište do kojih se dolazi liftom direktno u sam ulaz u stambenu jedinicu. Stanu pripada i vanjsko parkirališno mjesto.

Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR a plative u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja.

Za dogovor termina razgleda te više informacija slobodno nas kontaktirajte na mob: 091/620-1390,
ili mailom: info@venera-nekretnine.hr,sve oglase pogledajte na našoj web stranici www.venera-nekretnine.hr

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0