-GRAČANI 4S STAN-PRODAJA-PRILIKA-

183 999,20 €

U usporedbu

 
Više informacija

Sve što vam je potrebno za ugodno i kvalitetno stanovanje - u srcu prirode, u mirnoj slijepoj ulici, orijentacija na sve 4 strane svijeta, udaljenost od centra Zagreba 15ak minuta vožnje, udaljenost od javnog prijevoza 10ak minuta hoda, udaljenost od okretišta Mihaljevac 5 min autom, vrtić i škola do 5. razreda su pored kuće, a blizu je i Meridijan shopping centar.

Stan 136 m2 stambene površine (sa garažom, spremištem i terasom prema koeficijentima), 170 m2 vrta, velika terasa, veliki zimski vrt, kvalitetan dizajnerski namještaj...sve ovo nudi vam stan u visokom prizemlju urbane vile u Gračanima.
Tlocrtno sadrži 2 spavaće sobe, jednu radnu sobu s bibliotekom, veliki dnevni boravak s blagavaonicom i kuhinjom, hodnik, gostinjski wc, prostranu kupaonu, predivnu prostranu terasu (25m2) te - ono što stan čini zaista posebnim - moderno opremljen zimski vrt s električnim radijatorom koji vodi do prostranog privatnog vrta od 170 m2.

Zbog visine stropa od 3 m te orijentacije na sve strane svijeta odaje dojam još veće prostranosti i svjetla. Opremljen je najkvalitetnijim namještajem i opremom (Valcucine kuhinja, LG klima, bežični alarmni sustav sa zonama, ugradbeni ormari sa "lift" mehanizmom, alu/pvc stolarija sa izo staklima, terase obložene tikovinom, potuprovalna/protupožarna vrata, interfon...).
Nova termoizolacijska fasada, koja uvelike smanjuje potrošnju plina za grijanje, postavljena je 2008.

Ostava površine 6,9 m2.
Zajednička prostorija za razne namjene 25,8 m2.
Garaža za 2 automobila (22,9 m2) i 2 parkirna mjesta.

Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR a plative u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja.
Za dogovor termina razgleda te više informacija slobodno nas kontaktirajte na mob: 091/620-1390
ili mailom: info@venera-nekretnine.hr,sve oglase možete pogledati na našoj web stranici www.venera-nekretnine.hr

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0