Stan Novi Zagreb - Istok Sopot

119 200,00 €

U usporedbu

 
Više informacija

KUPAC JE OSLOBOĐEN PLAĆANJA AGENCIJSKE PROVIZIJE

Prodajemo namješten trosobni stan 75,17m2 + spremište u polukatu 3,75m2 + spremište u podrumu 3m2, na prvom katu u kvalitetnoj i održavanoj zgradi s dva nova lifta. Sastoji se od ulaznog prostora sa izbom, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, dvije spavaće sobe, kupaonice, zasebnog wc-a i balkona (izlaz iz boravka i kuhinje). Mogućnost preinake u četverosobni (bez građ. interv.).
Stan je izvrsne lokacije, u blizini Avenue malla te raskrižja Av. Dubrovnik i Av. Većeslava Holjevca (tramvaj, autobus), te u blizini svih važnijih sadržaja (škole, vrtić, fakulteti...).
Orijentacija stana je sjever-jug što omogućava dosta svijetla te prozračnost tijekom cijelog dana. Okružen je zelenim površinama , a nedaleko od Bundeka. Parkiralište je u 2 zoni, uvijek dostupno, a u blizini je i besplatni parking.
Vlasništvo 1/1.

Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR a plative u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja. Za dogovor termina razgleda te više informacija slobodno nas kontaktirajte na mob: 091/620-1390 ili mailom: info@venera-nekretnine.hr,sve oglase možete pogledati na našoj web stranici www.venera-nekretnine.hr

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0